ELEKTRO-PLAST

ELEKTRO-PLAST LogoWilt u uw technische systemen hoogwaardige en robuuste bescherming bieden? Dan zijn de behuizingen van ELEKTRO-PLAST de juiste keuze!


Wie is ELEKTRO-PLAST?

ELEKTRO-PLAST Nasielsk is een van de grootste Poolse fabrikanten van productoplossingen voor de elektrische installatiesector.

Sinds de oprichting in 1983 hebben de producten niet alleen een grote populariteit genoten, niet alleen in Polen, maar ook hier en in vele andere landen en worden ze gebruikt in industriële toepassingen, openbare gebouwen en thuis.

Wat typeerd het programma van ELEKTRO-PLAST?

ELEKTRO-PLAST maakt indruk met kunststofproducten die de volgende eigenschappen hebben:

  • Hoge kwaliteit
  • Innovatief
  • Aantrekkelijk
  • Gecertificeerd (kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001: 2015-norm)

De fabrikant werkt constant aan nieuwe, innovatieve oplossingsconcepten om concurrerend en duurzaam te blijven.

Hoogwaardige behuizingen van ELEKTRO-PLAST binnen 24 uur leverbaar bij Automation24

Bij Automation24 vindt u onder Behuizingen en schakelkasten een selectie van kleine verdelers voor modulaire installatieapparaten van de HERMETICA RN-serie tegen scherpe prijzen.

Dit zijn kleine opbouwverdelers van hoogwaardig kunststof met beschermingsklasse IP65, die worden gebruikt voor de opname van schakel- en beveiligingsinrichtingen en automatiseringscomponenten op DIN-rails.

De transparante deuren zijn bijzonder praktisch, bijvoorbeeld voor het eenvoudig aflezen van proceswaarden uit een Siemens LOGO module!

Dankzij de zijdelingse metrische uitsparingen op de behuizing is een eenvoudige en flexibele bekabeling mogelijk. De kleine verdelers van ELEKTRO-PLAST bieden 1 rij of 2 rij ruimte voor verschillende onderkasten en zijn leverbaar in verschillende maten.

De passende behuizingstoebehoren of Kabelverschroevingen/kabeldoorvoeringen vindt u online-shop.

Bestel nu de hoogwaardige kleine verdelers van ELEKTRO-PLAST en bescherm uw systeemcomponenten tegen de meest uiteenlopende invloeden. Alle producten op voorraad, levering binnen 24 uur mogelijk.