FIBOX

FIBOX Logo Op zoek naar robuuste industriële behuizingen? Dan bent u bij Automation24 aan het juiste adres. Wij bieden metalen en kunststof behuizingen en bijpassende accessoires van FIBOX tegen de beste prijzen! Bescherm uw elektrische en elektronische componenten.


FIBOX - De expert Finse op het gebied van behuizingen

Firma FIBOX bestaat sinds 1991. Eerder behoorde het toe aan Fiskars, een van de oudste bedrijven in Finland, dat werd opgericht in 1649 en begon in de vroege 60er jaren met de productie van plastic behuizingen. Hiertoe behoorde ook de FIBOX behuizing die sinds dien door hun slagvastheid overtuigden.

Sinds de 90er jaren heeft FIBOX zich in privébezit tot een behuizingsfabrikant en aanbieder ontwikkelt die zijn productie wereldwijd verkoopt. Het bedrijf heeft vestigingen en productielocaties in verschillende landen. De FIBOX behuizingen worden in Finland en Zuid-Korea geproduceerd.

FIBOX - Kwaliteit en klantgerichtheid als recept voor succes.

de firma FIBOX is van mening dat een optimale productkwaliteit alleen kan worden gegarandeerd als de kwaliteit van het productieproces ook goed is. FIBOX hecht veel belang aan de ontwikkeling van nieuwe werktuigtechnologieën die productieprocessen aanmerkelijk kunnen verkorten en optimaliseren. Hierdoor is de fabricatie van hoogwaardige apparaten met hoge beschermingsklasse mogelijk Op deze manier is de MNX productserie ontstaan, omdat behuizingen en pakkingen voor de eerste keer in één spuitgang konden worden geproduceerd.

De ontwikkeling van nieuwe producten is niet alleen afhankelijk van de bijdragen van optimale productieprocessen. Het bedrijf wordt daarom ook aanzienlijk beïnvloed door de wensen van de klant. Sterke klantgerichtheid bevordert voortdurend de ontwikkeling van innovatieve producten en is daarom verantwoordelijk voor het succes van FIBOX.

FIBOX-bijhuizingen bij Automation24

Bij Automation24 kunt u de FIBOX producten uit de categorie behuizingen en schakelkasten tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Om uw elektrische en elektronische componenten te beschermen, biedt Automation24 u verschillende behuizingsvarianten voor veel, soms extreme, toepassingsgebieden.

U vindt er zowel robuuste industriële behuizingen zoals ABS-behuizingen en behuizingen van polycarbonaat, maar ook ruimtebesparende en licht compacte schakelkasten zoals aan de wand gemonteerde schakelkasten van polycarbonaat. De passende behuizingstoebehoren zijn ook beschikbaar!

Welke industriële behuizingsvariant u ook kiest, FIBOX-behuizingen maken indruk met hun buitengewone productkwaliteit. U zult tevreden zijn.

Bestel vandaag nog en bescherm uw componenten met FIBOX! Verzending binnen 24 uur. Als u vragen hebt over FIBOX-producten of andere fabrikanten, neem dan contact op met het Automation24-team.

Automation24 biedt u hoogwaardige FIBOX-producten tegen lage prijzen en competente service.