Helmholz

Helmholz Of het nu gaat om geheugenkaarten voor SIMATIC S7-1200 / 1500, stekkers voor PROFINET of robuuste managed PROFINET-switches voor efficiënte datatransmissie tussen machines gaat, met de ervaren fabrikant Helmholz krijgt u kwaliteit made in Germany. Nu tegen aantrekkelijke prijzen bestellen bij Automation24.


Wie is Helmholz?

De Helmholz GmbH & Co. KG wordt beschouwd als een internationale expert voor industriële netwerken en PROFINET.

De ontstaansgeschiedenis gaat terug tot het jaar 1988. In een ingenieursbureau voor software en inbedrijfstelling van installaties in het Duitse Erlangen, streefden Manfred Helmholz en zijn twee medewerkers het idee na om automatiseringstaken te optimaliseren door middel van slimme en tegelijkertijd eenvoudige systeemoplossingen.

Helmholz-systemen - elke productiestap made in Germany

De thema´s Big Data en Industry 4.0 vormen de drijvende kracht achter het bedrijf. Het resultaat: Helmholz ontwikkelt steeds efficiëntere, eigentijdse en marktgestuurde producten die het dagelijkse industriële leven gemakkelijker maken.

Alle drie de volgende stappen in het productieproces vinden plaats in Duitsland:

  • Ontwikkeling
  • Productie
  • Kwaliteitscontrole

Het bedrijf is sinds 1999 gecertificeerd volgens DIN ISO 9001: 2015 en garandeert de naleving van hoge kwaliteitsnormen en geldige EU-richtlijnen. Op Helmholz systemen, made in Germany kunt u vertrouwen.

Helmholz producten nu bij Automation24 tegen de scherpste prijzen uit voorraad

Automation24 vindt u in het PROFINET assortiment in de categorie industriële communicatietechniek diverse praktische stekkers en twee compacte switches van Helmholz tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding .

Dankzij de 180 ° en 190 ° RJ45 PROFINET-stekker met EasyConnect®-snelverbindingstechnologie vermijdt u verbindingsfouten

Met de twee lichte maar robuuste managed PROFINET-switches kunt u eenvoudig en snel maximaal 8 Ethernet-gebruikers met 10 of 100 Mbit/s verbinden.

Bovendien vindt u bij de Helmholz geheugenkaarten uit de categorie besturingstechnologie een voordelig alternatief voor de SIMATIC S7-1200 of de S7-1500-serie van Siemens.

Als u uw industriële communicatieprocessen wilt optimaliseren en tegelijkertijd toekomstbestendige oplossingen wilt, vertrouw dan vandaag op Helmholz-systemen. Bestel nu de producten van uw keuze bij Automation24 en overtuig uzelf! We verzenden uw goederen binnen 24 uur.