Industrieverlichting


Industrieverlichting - goed zicht voor nauwkeurig werken

Industrieverlichting maakt comfortabel en nauwkeurig werken mogelijk en zijn essentieel bij de productie. Ze moeten aan verschillende eisen voldoen en bijvoorbeeld duurzaam, robuust en krachtig zijn en tegelijkertijd energie besparen.

Industrieverlichting met de nieuwste LED-technologie voldoet aan alle eisen. In vergelijking met conventionele gloeilampen en halogeenspots zorgt LED voor 60 procent besparing op elektriciteitskosten met hetzelfde lumenrendement. Daarbij heeft LED bijna geen onderhoud nodig en gaat 60.000 uur mee. Halogeenspots hebben maximaal 4.000 uur en spaarlampen tot 15.000 uur. LED is ook in robuustheid in het voordeel. Ze zijn verkrijgbaar in de hoogste beschermingsklassen en zijn, afhankelijk van de lichtbron (bijv. Borosilicaatglas) ongevoelig voor schokken of trillingen. Bovendien zijn leds, in tegenstelling tot andere lichtbronnen, bijzonder milieu- en gezondheidsvriendelijk. Ze zenden geen UV- of infraroodstraling uit en er is ook geen angst voor giftige gevaarlijke stoffen.

Toepassingen van industrieverlichting

Industrieverlichting is ontworpen voor verschillende toepassingen.

Ze worden gebruikt in de volgende gebieden:

  • Machines en systemen
  • Werkbanken
  • Controlebanken
  • Overige werkplekken

In deze toepassingen is goed zien noodzaak. In dit verband worden vooral daglichtwitte armaturen (> 5.300 Kelvin) aanbevolen.

Industrieverlichting bij Automation24

Bij Automation24 krijgt u industrieverlichting tegen topprijzen Voor uw toepassing is er diverse machineverlichting van LED2WORK. Of het nu gaat om buislampen zoals de 118110-01 - TUBELED_40 II 12W POWER , LED-signaallampen zoals de LED2WORK 110890-11 - SIGNALED 8W of de flexibele-werkplekverlichting LED2WORK 120112-02 - MECHALED 8.5W. Kwaliteit tegen een topprijs.

Werkplekverlichting creëert u aangename lichtverhoudingen. Het matte glas van de systeemverlichting van LED2WORK garandeert een verblindingsvrije en schaduwvrije verlichting met tegelijkertijd een sterke lichtopbrengst. zoals bij de LED2WORK 141014-23 - SYSTEMLED 14 W ECO.

In shop van Automation24 kunt u ook geschikte schakelkastverlichting van Rittal kopen voor uw compacte schakelkasten . Met de krachtige en ruimtebesparende LED-systeemverlichting, zoals de systeemlampen Rittal SZ 2500.210, creëert u optimale lichtomstandigheden tot in de kleinste hoek in de schakelkast.

Bestel nu industrieverlichting bij Automation24. En profiteer van deze producten. Alles uit een hand, topprijzen, snelle levering! – hier bij Automation24.