LED2WORK

Led2Work Logo U wilt perfecte verlichting op uw werkplek? Dan hebben wij met de werkplekverlichting van LED2WORK de perfecte oplossing voor u! Verheugt u zich op betrouwbare productkwaliteit made in Germany, en de modernste LED-techniek.


LED2WORK– Belichtingsspecialist voor de industrie

De LED2WORK GmbH uit Pforzheim werd in 2007 opgericht. Het bedrijf produceert en ontwikkelt krachtige werkplekverlichting voor verschillende doeleinden. Deze zijn te vinden in machines als ook bij industriële werkplekken, en garanderen in iedere situatie het juiste licht.

LED2WORK made in Germany

De productie vindt uitsluitend plaats bij LED2WORK in Duitsland. Daarbij gebruikt de fabrikant moderne LED-technologieën van Seoul Semiconductor (SSC) en van duurzame en betrouwbare productkwaliteit made in Germany. Alle delen van de behuizing zijn afkomstig uit Baden-Württemberg.

Rekening houdend met de wensen van de klant ontwikkelt LED2WORK de producten verder, en garandeert door krachtige LED-armaturen van modernste soort de hoogste standaard en de daar aan verbonden klanttevredenheid.

Lampen van LED2WORK nu ook bij Automation24

Automation24-Assortiment vindt u van LED2WORK machineverlichting van buislampen, opbouwlampen tot signaallampen. Verder worden werkplekverlichting aangeboden in de versies systeemverlichting, flexarmlampen en scharnierarmlampen.

De LED2WORK lampen zijn verkrijgbaar tegen de beste prijzen en overtuigen door hun uitstekende productkwaliteit made in Germany.

LED2WORK Werkplekverlichting is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 en DIN EN ISO 50001.

Wacht niet te lang en bestel het juiste licht in uw machines met LED-verlichting van LED2Work! U vindt met zekerheid het juiste product voor uw toepassing bij Automation24 - tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met het Automation24-team.