Logische modules LOGO! 8.3

De LOGO! 8.3 van Siemens met directe cloudverbinding is vanaf nu verkrijgbaar bij Automation24! De nieuwe logische modules combineren de bewezen sterke punten van LOGO! Vorige versie van de module met nieuwe toekomstgerichte mogelijkheden. Meer informatie!

Logische modules LOGO! 8.3

Als u het systeem al kent en weet wat u wilt:

Direct uw LOGO! configureren

Voor persoonlijke adviezen:

Neem contact op met onze productexperts


LOGO! 8.3 nog efficiënter en flexibeler dankzij cloud-verbinding

Stelt u zich eens voor hoe praktisch het zou zijn om bijvoorbeeld pompen op verschillende locaties vanuit uw bureaustoel te monitoren, te anticiperen op machinestoringen of uitgebreide energiegegevens te controleren en evalueren? Breng uw ideeën heel eenvoudig in de praktijk - met de nieuwe Siemens LOGO! Serie 8.3.

Behalve van de veelzijdige functionaliteiten en de eenvoudige bediening van de vorige versies van de bewezen Siemens LOGO!, kunt u bij de nieuwe logische modules van de 8.3-serie nu ook gebruik maken van de uitgebreide toepassings- en gebruiksmogelijkheden dankzij de cloudinterface!

Dankzij de cloudconnectiviteit kunt u uw automatiseringsprojecten tijd- en plaatsonafhankelijk ontwerpen, besturen en bewaken. Dankzij de geïntegreerde webserver kunt u met de LOGO! 8.3 en de gratis en geüpgrade LOGO! Web-Editor V1.1 uw eigen websites en dashboards maken. U kunt ze vervolgens in de cloud hosten. Tenslotte hoeft u niet over enige programmeerkennis te beschikken om naar wens virtuele schakelaars, knoppen en parameters definiëren om uw systemen centraal en op afstand te bedienen. U kunt ze gewoon in bedrijf houden. Zowel met uw pc, tablet of smartphone, heeft u flexibel en centraal direct toegang tot uw gegevens.

Andere features van de LOGO! 8.3 serie zijn bijvoorbeeld:

  • Data outsourcen aan cloudprovider AWS (Amazon Web Services)
  • Veilige gegevensoverdracht in beide richtingen dankzij het TLS-protocol (schrijven en lezen)
  • Talrijke aansluitingsmogelijkheden zoals Modbus TCP/IP, ethernet & Konnex-bus (KNX)
  • Neerwaartse compatibiliteit met oudere LOGO!-versies. 8 uitbreidingsmodules
  • Nog meer mogelijkheden voor eenvoudig werken in een netwerkomgeving.

Voor welke branches is LOGO! geschikt? 8.3?

De LOGO! 8.3 is geschikt voor een breed scala aan besturingstaken en wordt bijvoorbeeld gebruikt in de volgende gebieden:

  • Gebouwtechnologie
  • Schakelkastbouw
  • Machine- en apparatenbouw
  • Industriële en fabricageprocessen

Welke modules uit de logische module-serie LOGO! 8.3 zijn verkrijgbaar bij Automation24?

Bij Automation24 vindt u in de categorie besturingstechnologie de veelzijdige modules van de LOGO! 8.3-serie van Siemens evenals de bijbehorende programmeersoftware die u eenvoudig door de installatie leidt.

De modulair uitbreidbare LOGO! Basismodules met of zonder display zijn compatibel met de LOGO! 8-serie en de communicatiemodules. Met de Ethernet-interface kunt u ook eenvoudig met HMI-bedieningspanels of met de S7-1200-systemen communiceren.

Realiseer nu uw ideeën voor een flexibele automatiserings- en schakeloplossing. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding, een Amazon Web Service-account en een Siemens LOGO! 8.3! Begin meteen met een geschikte logische module uit het Automation24-assortiment! Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag, neem gerust contact met ons op.

Haal nu gratis advies