Lovato Electric

Lovato Electric Bent u op zoek naar voordelige en betrouwbare hoofdschakelaars en voetschakelaars voor internationaal gebruik? Automation24 heeft in zijn uitgebreide portfolio van Lovato Electric precies wat u zoekt!


Wat is Lovato Electric?

Lovato Electric is een in 1922 opgericht middelgroot familiebedrijf uit Italië, dat in gespecialiseerd is in de productie van industriële schakelapparatuur.

Het productassortiment is "made in Italy" en omvat b.v. vooral beproefde elektromechanische schakelapparaten, evenals controle- en signaleringsapparaten.

Oplossingen van Lovato Electric krijgen ook internationaal erkenning, en daarom is het niet verwonderlijk dat de fabrikant inmiddels op 100 jaar ervaring terug kan kijken. Het bedrijf is conform ISO 9001-gecertificeerd en richt zich op het produceren van concurrerende industriële producten die aan de hoogste internationale standaarden voldoen.

Voor wie zijn Lovato producten bedoeld?

Het uitgebreide portfolio van Lovato Electric is onder andere gericht op:

  • Elektrotechnici en -installateurs
  • Machinebouwers
  • Schakelkastbouwers
  • Netbeheerders

Lovato Electric is bij Automation24 verkrijgbaar tegen scherpe prijzen

In de Automation24-onlineshop heeft u een ruime keuze aan 3-polige Lovato-hoofdschakelaars in de categorie lastscheidingsschakelaars in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Uit de hoofdschakelaars met bedrijfsstromen van 16 A tot 160 A die aangeboden worden, kunt u kiezen tussen complete eenheden in behuizingen of versies om op schakelkastdeuren of op DIN-rails te monteren. Verder zijn er verschillende handvatkleuren met of zonder noodstop-goedkeuring verkrijgbaar.

Het Lovato-portfolio bij Automation24 wordt gecompleteerd met voetschakelaars uit de categorie procesweergaven / tellers, die naar keuze verkrijgbaar zijn in kunststof of metaal en met of zonder beschermkappen.

Vertrouw op schakeltechniek en controle- en signaleringsapparatuur van Lovato Electric als u waarde hecht aan hoogwaardige en bewezen kwaliteitsproducten die het ook qua prijs kunnen opnemen tegen wereldberoemde concurrerende producten. Ontdek nu!