Machineverlichting


Machineverlichting met moderne LED-technologie van LED2WORK

LED2WORK biedt de nieuwe generatie LED-lampen in daglichtwit. Of het nu gaat om gebruik in machines en systemen, werkbanken, teststations, of er voldoende of onvoldoende ruimte is - LED2WORK biedt voor elke behoefte de juiste ledverlichting.

Werkplekverlichting van LED2WORK: hoge kwaliteit, betrouwbaar, zuinig - gewoon goed

De werkplekverlichting van LED2WORK biedt een tal voor voordelen tegenover normale lampen:

  • Diverse afmetingen en flexibele vormen
  • Energiebesparing met hoog lumenrendement
  • Uitstekende kleurweergave (Ra> 80)
  • Verkrijgbaar in beschermingsklassen tot IP69K
  • Hittebestendig, schok- en trillingsbestendig
  • Onderhoudsvrij en duurzaam
  • Goed voor milieu en gezondheid

Met LED's van LED2WORK is een stroombesparing tot 60% mogelijk, bij gelijke kwaliteit. Dit zonder veel onderhoud. Led´s hebben tevens een levensduur van tot 60.000 uur. En zijn bestendig tegen koelmiddel, olie en spanen.

Een ander voordeel van leds is dat ze milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid zijn. Door de warmteafvoer via de behuizing naar achteren is er geen risico op brandwonden. Er zijn geen andere gezondheidsrisico's zoals infrarood- of UV-straling te verwachten.

LED2WORK Werkplekverlichting bij Automation24

Assortiment van Automation24 vindt u werkplekverlichting van LED2WORK onder Industrieverlichting. U kunt opbouwlampen gebruiken voor verschillende industriële toepassingen. Terwijl de ruimtebesparende LEANLED's opbouwlampen zoals de LED2WORK 110814-11 - LEANLED 7W worden gebruikt in machines en systemen zonder intensief gebruik, de flexibel kantelbare MIDILED's zoals de LED2WORK 110614-01 - MIDILED 7W in ruwere industriële gebieden met beperkte ruimte. De extreem robuuste TUBELED buislampen zoals de LED2WORK 111510-01 - TUBELED 40 12W met hun breukvast borosolicaatglas en oliebestendige afdichting zijn geschikt voor bijzonder ruwe en veeleisende productieomstandigheden. LED-signaallampen zoals de LED2WORK 110890-11 - SIGNALED 8W zijn de juiste keuze voor de statusweergave van machines. Deze kunnen worden aangestuurd via de PLC-besturing van de machine.

Bovendien is de MECHALED Flood-versie zoals de LED2WORK 120112-02 - MECHALED 8.5W een flexarmlampen die niet alleen in machines wordt gebruikt, maar ook in werkbanken en teststations.

Zorg voor de perfecte verlichting in uw machine. De LED-lampen van LED2WORK tegen topprijzen bij Automation24. Alle Producten OP VOORRAAD Leverbaar, snel en eenvoudig. Overtuig u zelf!