Murrelektronik

Murrelektronik Op zoek naar circuit breakers en transformatoren? Dan bent u hier bij Automation24 aan het juiste adres! Wij leveren de kwaliteitsproducten van Murrelektronik snel en tegen toppijzen!


Murrelektronik - Innovatie dichtbij

Murrelektronik GmbH gevestigt in Oppenweiler is een in 1975 door Franz Hafner opgerichte firma, met vestigingen in meer dan 40 landen, en hoort nationaal en internationaal tot de toonaangevende bedrijven in de automatiseringstechniek. De productie vindt plaats in Oppenweiler, Stollberg in het Ertsgebergte, de Tsjechische Republiek en in Shanghau(China).

Het motto is "stay connected", omdat nabijheid bij klanten en hun eigen werknemers belangrijk is voor Murrelektronik. Om aan de eisen en wensen van de klanten te voldoen en om aan de marktvereisten te voldoen, is een harmonieuze samenwerking tussen werknemers en leidinggevende essentieel. Murrelektronik is er van overtuigt dat men op deze manier innovatieve systeemoplossingen ontwikkelen kan.

Systeemoplossingen op maat

Murrelektronik biedt sterke producten aan op het gebied van schakelkasten en besturingssystemen, stroomverzorging, verbindingstechnologie en I/O-systemen. Een ding hebben alle producten gemeen: Ze zijn snel te installeren en monteren, en besparen daarmee tijd en geld.

Voor dat de producten de fabriek verlaten worden ze intern volgens de strengste criteria getest. Door dit proces wordt een hoge kwaliteitsstandaard veilig gesteld. Tevens houdt men bij de productie rekening met de keuze van de grondstoffen. De productie vindt plaats zonder gezondheids-schadelijke materialen.

Producten van Murrelektronik worden vooral gebruikt in de automobielindustrie, de levensmiddelindustrie, in de machine- en installatiebouw en in de logistieke branche.

Murrelektronik bij Automation24

Automation24 heeft de producten van de firma Murrelektronik op het gebied stuurkasten. Overtuig uzelf van de intelligente en ruimtebesparende elektronische lastcircuitbewaking MICO uit de categorie beschermingstechnologie en de transformatoren van het MTS-, MST- en MST-spanningsbereik van de categorie stroomvoorziening, waardoor het risico op brand verminderd wordt.

Bestel nog vandaag het passende product van Murrelektronik voor uw toepassing en beleef prestatie en kwaliteit in perfectie. En dat alles tegen een scherpe prijs!