PATLITE

 PATLITE Logo Wilt u de veiligheid en beschikbaarheid van uw machines en apparatuur vergroten? Voor optische signalering van toestandsveranderingen adviseren wij de duurzame signaallampen van de wereldberoemde fabrikant PATLITE. Bestel nu voor de beste prijs bij Automation24!


Kleine introductie van PATLITE

Sinds de oprichting in 1947 is PATLITE een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van signaallampen, signaaltorens en akoestische melder. De fabrikant levert met zijn producten een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op het werk en in de openbare sector, omdat deze niet alleen nodig zijn voor het dagelijkse gebruik, maar ook voor analyse- en onderhoudsdoeleinden.

Het PATLITE-productportfolio wordt continu ontwikkeld door ervaren ingenieurs en aangepast aan de eisen van de klant. Het resultaat laat zich zien: hoge productkwaliteit en innovatieve oplossingen.

Typische toepassingsgebieden voor PATLITE-producten

De PATLITE-producten worden bijvoorbeeld gebruikt in de volgende gebieden:

  • Machinebouw
  • installatietechniek
  • Automatische deuren

Grote keuze aan PATLITE producten bij Automation24 uit voorraad leverbaar

Onder de procesweergaven en tellers spelen signaaltorens en statuslampen een belangrijke rol en mogen daarom niet ontbreken in het Automation24-assortiment

U kunt van PATLITE ruimtebesparende compacte signaallampen verwachten met blauwe, gele, groene, rode, transparante of meerkleurige LED's voor betrouwbare signalering van de bedrijfsstatus van machines en systemen. Zo kunt u ook bij beperkte ruimte, veiligheid in het oog houden.

PATLITE heeft ook signaalzuilen met continu licht, knipperlicht en zoemer of alleen met continu licht voor directe montage of buismontage. U kunt kiezen tussen witte of grijze kolommodellen met de signaalkleuren rood/geel/groen of gewoon rood/groen en multicolor. Met de helder schijnende signaaltorens van PATLITE kunt u de machinestatus zelfs van een afstand in de gaten houden.

Als u maximale flexibiliteit wilt, biedt Automation24 u configureerbare signaaltorens van ifm electronic.

U wilt op tijd over uw machinestatus worden geïnformeerd? Dan zijn de producten van PATLITE de juiste keuze. Bestel nu de artikelen van uw keuze tegen de beste prijzen en lever een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de veiligheid en levensduur van uw machines en systemen.

Meer weten over PATLITE: www.patlite.eu