Pilz

Pilz logo Zoekt u innovatieve veiligheidstechnologie voor het betrouwbaar beschermen van mensen, machines en milieu? Dat vraagt om de beproefde producten van Pilz, die nu in het assortiment van Automation24, tegen voordelige prijzen beschikbaar zijn.


Wie is de fabrikant Pilz?

Pilz overtuigt sinds 1948 met zijn veilige automatiseringsoplossingen , die zowel zorgen voor de machineveiligheid als voldoen aan de security-eisen.

Het succesverhaal begon oorspronkelijk met laboratoriumapparatuur van glas. Vervolgens richtte Pilz zich op elektronische tijdrelais, waarna tenslotte schakelapparatuur en programmeerbare besturingssystemen volgden. Tegenwoordig is het wereldwijd actieve familiebedrijf bekend om zijn veelomvattende oplossingen op het gebied van veiligheidstechnologie. Enkele van de belangrijkste technologische mijlpalen binnen de industriële sector zijn toe te rekenen aan Pilz, zoals de eerste noodstopschakelaar PNOZ. Ook tegenwoordig zet de fabrikant zich er voortdurend voor in om te voldoen aan dat wat de markt vraagt en maakt onder andere indruk met krachtige industrie-4.0-oplossingen.

Zo is Pilz de ideale partner als het gaat om veiligheid voor mens, machine en milieu.

Toepassingsgebieden van Pilz Automation in de machine- en installatiebouw

Pilz draagt met zijn oplossingen wereldwijd bij aan de veiligheid van mensen en machines. En dat op diverse gebieden van de machine- en installatiebouw, zoals:

  • Voedingsindustrie
  • Werktuigmachines
  • Robotica
  • Verpakkingsindustrie
  • Automobielindustrie
  • Spoorwegtechniek

Op de beproefde automatiserings- en veiligheidstechnologie van Pilz kunt u volop vertrouwen. Maak uw keuze uit de producten en lever zo een belangrijke bijdrage aan het beschermen van mensen en machines. Neem bij vragen contact op met onze deskundige ingenieurs die u met competente raad graag terzijde staan.