ProComSol Ltd

ProComSol Wilt u HART®-producten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen? Dan moet u bij ProComSol zijn! De installatie van industriële veldbussen is extreem gebruikers-vriendelijk.


Wie is ProComSol?

ProComSol, gevestigd in Lakewood, Ohio, is de toonaangevende fabrikant van HART®-communicatie.

De innovatieve fabrikant bracht in 2005, het oprichtingsjaar, het eerste Bluetooth HART®-modem op de markt, waardoor HART®-gebruikers voor het eerst draadloze functies konden gebruiken

ProComSol heeft ook naam gemaakt met de DevComDroid Smart Communicator App voor Android en de DevCom.iOS Smart Communicator App voor IOS en was de eerste fabrikant die app-technologie aanbood voor op DD gebaseerde HART®-communicatie.

ProComSol gaat tot op de dag van vandaag onvermoeibaar door met innoveren en blijft consequent werken aan toekomstgerichte HART®-oplossingen voor efficiënte verbindingen, configuraties en documentatie van systeemprocessen.

Waar worden ProComSol HART®-oplossingen gebruikt en welke voordelen bieden ze?

Overal waar apparaatgegevens uit het veld gebruikt en verwerkt moeten worden, kunnen op HART® gebaseerde systeemcomponenten ingezet worden.

ProComSol is een uitstekende keuze voor de best mogelijke HART®-communicatie. U profiteert bijvoorbeeld van:

  • handige draadloze communicatie met veldapparatuur
  • hoogwaardige, bewezen en toekomstgerichte producten
  • volwassen producten dankzij de jarenlange ervaring van de fabrikant
  • Tot 75% goedkopere oplossingen in vergelijking met concurrerende producten

Welke HART®-producten van ProComSol Ltd vindt u bij Automation24?

Op het gebied van procestechniek vindt u bij Automation24 een selectie van HART®-modems met robuuste ABS/rubberen behuizingen en een extra Bluetooth- of USB-interface. Afhankelijk van de vereisten zijn deze compatibel met mobiele apparaten met IOS- en Android- of Windows-besturingssystemen. De modems zijn ideaal om uw HART®-apparaten eenvoudig en betrouwbaar te configureren en bewaken.

Met de communicatiesoftware DevCom 2000 die ook verkrijgbaar is voor Windows, DevComIOS voor IOS en DevComDroid voor Android-systemen, heeft u ook op afstand eenvoudig toegang tot de functies.

Bestel vandaag nog producten van ProComSol en profiteer van de voordelen van flexibele op HART®-communicatie gebaseerde oplossingen van een ervaren fabrikant. Als uw bestelling voor 15.00 uur binnen is, verzenden we uw goederen nog dezelfde dag. Hebt u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.