Raychem RPG

Raychem RPG Logo Bent u op zoek naar een robuuste bescherming voor uw machines? Dan zijn de aluminium behuizingen van Raychem RPG precies wat u nodig hebt, dankzij hun dikke omhullingswanden en neopreen pakkingen. Bij Automation24 tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.


Wie is Raychem RPG?

Raychem RPG is in 1989 ontstaan uit een joint venture tussen TE Connectivity, U.S.A en RPG Enterprises, India. Raychem RPG is een internationale dochteronderneming van de in Mumbai gevestigde RPG Group.

Het bedrijf richt zich op de volgende gebieden:

  • Olie en gas
  • Energie
  • Transformatoren
  • Zonne- en energiebeheersystemen
  • Kabelbeheeroplossingen
  • Beschermingsoplossingen voor leidingen en elektrische componenten

Raychem Innovation Center: constante ambitie om de beste producten aan te bieden

Raychem RPG-producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Om dit te garanderen is in 2013 het onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling opgericht het Raychem Innovation Centre (RIC). Bij RIC werkt een team van wetenschappers en senior ingenieurs voortdurend aan productverbeteringen en innovaties om aan de hoge en constant veranderende eisen van klanten te voldoen.

Raychem RPG producten bij Automation24 - hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Naast de productie van bijvoorbeeld energiezuinige oplossingen, transformatoren en producten voor de olie- en gasindustrie, specialiseert de fabrikant zich al jaren in de productie van elektrische en elektronische componenten. Dit omvat ook geschikte beschermende oplossingen zoals behuizingen.

Bij Automation24 krijgt u robuuste aluminium behuizingen en bijzonder slagvaste roestvrijstalen behuizingen van Raychem RPG in de categorie behuizingen / schakelkasten tegen lage prijzen. Er zijn verschillende maten beschikbaar om altijd het juiste model voor uw toepassing te vinden.

Bestel vandaag nog Raychem RPG-behuizingen om uw elektrische en elektronische componenten te beschermen tegen zware industriële eisen tegen de beste prijs! Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +49 (201) 52 31 30 - 0, via live chat aan de rechterkant van de pagina of per e-mail naar info@automation24.nl.