Rittal

Rittal-logo Heeft u een robuuste metalen behuizingen nodig voor de betrouwbare bescherming van uw elektrische en elektronische componenten? Dan treft u met Rittal, de schakelkast specialist, de juiste keuze. Naast stalen kasten biedt Automation24 ook aanvullende producten, zoals filterventilatoren en schakelkastverwarmingen, en de bijbehorende accessoires aan.


Rittal GmbH & Co. KG - Toekomstbestendige successtory

Het in Hessen gevestigde en internationaal actieve familiebedrijf Rittal is al sinds de oprichting in 1961 een successtory. Het begon met de allereerste schakelkasten van de AE serie.

Door zijn jarenlange ervaring staat Rittal bekend om zijn oplossingen op het gebied van airconditioning, IT-infrastructuren, software en service, en dus vooral om zijn uitstekend geproduceerde schakelkasten.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt altijd rekening gehouden met de behoeften van klanten, trendsettende trends, innovatieve ideeën en welzijn voor milieu en samenleving.

In welke branches worden Rittal-producten gebruikt?

De producten van Rittal worden wereldwijd en in tal van branches gebruikt, zoals:

  • Machinebouw en installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Automobielindustrie

Rittal schakelkasten in de online shop van Automation24

Bij Automation24 vind je robuuste stalen behuizingen van Rittal. bijvoorbeeld de KX en de AX serie (voormalig KL en AE) Hier heeft u de keuze tussen behuizingen in de RVS drukknopbehuizing en klemmenkast.

Ook in het assortiment compacte schakelkasten en stalen wandschakelkasten uit de AX-serie voor wandmontage. Dankzij de talrijke goedkeuringen zoals UL, CSA, GL en VDE, kunnen de compacte kasten van de AX-serie bijna overal worden gebruikt.

De producten van de schakelkastspecialist Rittal maken altijd indruk met hoge kwaliteit made in Germany met een optimale prijs-prestatieverhouding.

Automation24 heeft en ruimaanbod aan Rittal producten. Zo vindt u altijd het juiste model.

Natuurlijk biedt de online shop in de categorie behuizingen en schakelkasten , ook de bijbehorende behuizingstoebehoren zoals Rittal rails, schakelkastverwarmingen, schakelkastventilatoren en schakelkastverlichting, voor de beste werk- en zichtomstandigheden. Verder worden geschikte kabeldoorvoeringen / kabelverschroevingen van diverse fabrikanten aangeboden voor het veilig insteken van kabels in de binnenkant van de behuizing.

Met een Rittal-schakelkast worden uw systeemcomponenten betrouwbaar beschermd tegen schadelijke invloeden zoals stof, vuil en vocht. Zo is het mogelijk uw componenten robuust en corrosiebestendig te beschermen. Bestel vandaag nog de Rittal tegen de beste prijs bij Automation24! Uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur te leveren