Schakelkastverlichting


Schakelkastverlichting voor het eenvoudige werken aan schakelkasten

Het binnenste van een schakelkast is meestal donker. Het onderscheiden van verschillende kleuren van kabels alleen kan hier snel een uitdaging worden.

Bij de planning van de schakelkast wordt vaak geen rekening gehouden met slechte zichtbaarheid. Maar als er in de kasten systeemcomponenten zijn die vaak bediend moeten worden, blijkt zogenaamde schakelkastverlichting bijna onmisbaar. Dit zijn lampen die direct in de schakelkast zijn geïnstalleerd en de detectie en bediening van de daar gebruikte apparaten vereenvoudigen. Zo kunnen bedieningsfouten tijdens installatie, onderhoud en reparatie worden vermeden en kunnen dure vertragingen worden tegengegaan.

Verschillen in de schakelkastverlichting

Schakelkastverlichting verschilt bijvoorbeeld in grootte, materiaaleigenschappen, lichtopbrengst en aansluittechniek. Deze worden in verschillende branches in gezet, zoals

  • machinebouw
  • besturingstechniek
  • en installatietechniek

Schakelkastverlichting van RITTAL bij Automation24 tegen een scherpe prijs

In de categorie Industrieverlichting heeft Automation24 de Rittal schakelkastverlichting. LED-systeemlampen in verschillende maten.

Rittal LED-lampen zijn een innovatie op de markt omdat ze ervoor zorgen dat uw schakelkast zeer goed verlicht wordt en dat het licht flexibel wordt verdeeld en kan worden aangepast aan de inbouwsituatie. Hierdoor wordt ieder nog zo kleine hoek verlicht. Ondanks de hoge lichtopbrengst zijn de systeemlampen dankzij moderne LED-technologie zeer energiezuinig.

Door het kliksysteem is de schakelkastverlichting van Rittal snel en zonder gereedschap te monteren. Liggend of staand - afhankelijk van uw wensen kunt u de schakelkastverlichting op verschillende manieren plaatsen en zo voor de best mogelijke verlichting zorgen.

In de online shop zijn ledsysteemlampen standaard leverbaar met bewegingsmelders en een 90 ° draaibare stekker.

Alle schakelkastverlichting van Rittal heeft UL-goedkeuring voor de Amerikaanse markt en kan wereldwijd worden gebruikt dankzij een breed spanningsbereik.

Automation24 heeft u ook de juiste accessoires voor uw schakelkastverlichting . Zo kunt u bijvoorbeeld de deurpositieschakelaar Rittal SZ 2500.460 aanschaffen, zodat het ledlampje automatisch gaat branden als u de schakelkastdeur opent.

Trouwens, je zult ook een verscheidenheid aan hoogwaardige Behuizingen en schakelkasten van Rittal vinden, evenals van FIBOX en Raychem RPG, passend bij de LED-verlichting.

Als u vanaf nu uw werk aan de schakelkast wilt vergemakkelijken, kunt u vertrouwen op de energiezuinige schakelkastverlichting van Rittal. Bestel nu bij Automation24 tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en binnen 24 uur geleverd.