Selec

Selec Logo Een kleine maar fijne keuze aan tijdrelais kunnen wij u met de producten van Selec aanbieden. Overtuigt u zich zelf van de excellente en controleerde kwaliteit.


Selec groeit

Selec werd in 2000 opgericht. Gevestigd in India, waar ze 3 fabrieken met een hoge productiecapaciteit hebben. De bedrijf begon al in het jaar van oprichting met het produceren van tijdrelais en blijft indruk maken met zijn innovatieve productie in de energiemeettechnologie, beschermende relais, programmeerbare controllers, schakeltechnologie, temperatuurregelaars en meters en meters.

In het jaar 2006 begon Selec met zijn expansie. Op dit moment exporteert het bedrijf zijn producten in meer dan 35 landen in Europa, USA, Azie en Afrika, en groeit nog steeds. Alleen in India heeft Selec rond de 200 dealers. 2008 werd de eerste buitenlandse vestiging New Jersey USA geopend in 2010 volgde de vestiging in Duitsland.

Selec: Uitmuntendheid in veiligheid en kwaliteit

Selec hecht veel waarde aan zorgvuldige fabricage en controle van de producten, om de hoogste kwaliteit te bereiken, en de aan de wensen van de klanten te voldoen. De producten laten zich van hun beste kant zien door hun betrouwbare veiligheid in de automatiseringsmarkt en zijn voor het grootste deel voorzien van een UL- en CE-zegel. Het ISO 9001 certificaat bevestigt de hoge kwaliteitsstandaard van de SELEC-producten.

De doelgerichte samenwerking van de circca 290 werknemers speelt ook een belangrijke rol bij het bevorderen van nieuwe productontwikkelingen. Zo kwam in 2011 het nieuwe kwalitatief hoogwaardige sortiment van 17,5m DIN-rail tijdrelais op de markt, die een simpele en snelle bediening mogelijk maken, als ook een snelle montage.

Selec bij Automation24

Bij Automation24 kunt u Selec Tijdrelais uit de categorie Schakeltechniek voor een scherpe prijs kopen. De leverancier overtuigt met analoge en digitale multifunctionele tijdrelais met een perfect productkwaliteit. Indien u nu besteld, is een levering binnen 24 uur mogelijk!

Voor aanvullende vragen over Selec-producten of andere fabrikanten kunt u contact met ons opnemen via e-mail , fax, telefoon of online.