Smart service in onze online-shop

Eenvoudig – snel – individueel

Om u een unieke winkelervaring te bieden, vertrouwen we op uitgebreide digitale product‑presentaties en een eersteklas service die u zal helpen bij algemene en technische vragen. Bestel veilig en gemakkelijk, en ontvang uw goederen snel en tegen een gunstige prijs.


Klantenservice en technische ondersteuning

In onze shop vindt u onder faq´s antwoorden op veel gestelde vragen. Deze maken, in combinatie met de gedetailleerde productinformatie en functies, de keuze en het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk. Mochten er nog vragen zijn, dan staat ons service-team ter beschikking.


Onze klantenservicemedewerkers hebben allemaal branchekennis en breiden hun kennis constant uit om u het beste advies over onze producten te bieden. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 08:00 en 17:00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken en via onze live chat direct in onze shop:


Icon Call  00800 24 2011 24 (free)   of   +31 (0) 33 799 9377

Icon web  www.automation24.nl  Icon Livechat      

Hier kunt u een bericht achterlaten buiten onze openingstijden:


Icon Mail  info@automation24.nl

Klantenservice

Om uw bestelling zo eenvoudig mogelijk te houden, heeft u naast onze klantenservice, de beschikking tot de smarte features van onze online-shop. In ons portfolio van meer dan 5.000 producten, vindt u met onze zoekfunctie met overzichtelijke filterfuncties snel het juiste product.


Gecontroleerde veiligheid

Gecontroleerde veiligheid    

Sicherheit

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom hebben we in een aantal landen reeds het kenmerk van Trusted Shops. Daarnaast creëren we via de bijbehorende beoordelingen een volledige transparantie op het gebied van onze service. Deze beoordelingen worden door ons voortdurend gebruikt om onze shop verder te optimaliseren.

Daarnaast willen we dat uw gegevens bij ons veilig zijn. Daarom heeft onze shop het EV-SSL certificaat. Met Extended Validation zijn uw gegevens nog beter beveiligd als met SSL.Individuele betalings- en levervoorwaarden

In onze online-shop kunt u de meest courante betaalmethodes kiezen. Daartoe behoord naast betaling per credit-card ook Paypal, vooruitbetaling en betaling op rekening binnen 10 dagen.

betaalmethoden


levering

De normale levering vind plaat via UPS-standaard verzending (ca. 24 h levertijd). Naar wens bieden we ook andere expresopties en de mogelijkheid om de goederen in ons magazijn in Essen (D) op te halen (ook buiten kantooruren) aan. Vanaf 50 € standaard verzending, gratis bezorging.

De kosten voor leveringen in andere landen, en niet standaard verzendopties kunt u direct bij ons aanvragen: info@automation24.nl of 00800 24 2011 24 (free). 

levering