IXON

IXON-logo Als u slimmere machines wilt, moet u een cloudverbinding overwegen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, want de fabrikant IXON biedt met zijn cloud een simpele IoT-oplossing. Ontdek nu de toekomstbestendige producten bij Automation24!


IXON Cloud - vervult de wens van machinebouwers naar slimmere systemen

IXON is een bedrijf opgericht in 2014 dat zich richt op veilige en snelle cloudverbindingen.

De groeiende wens van machinebouwers om hun systemen met een cloud te verbinden, leidde tot de oprichting van IXON. Cloud-thema´s zijn in de regel zeer gecompliceerd. Het was des te belangrijker voor IXON om een toegankelijke en eenvoudige industriële IoT-oplossing te ontwikkelen voor machinebouwers: De IXON cloud!

Welke functies heet de IXON cloud?

Met de IXON cloud maak je gebruik van uitgebreide functies zoals:

  • Creëren van uw eigen All-in-One-IIoT-Portals met aanpasbare toegangsrechten
  • Externe toegang tot uw machines
  • Optionele alarm- en meldingsconfiguraties
  • Machine Log Data voor een centraal overzicht van al uw machinegegevens
  • Datavisualisatie met aangepaste dashboards

Ondanks deze verscheidenheid aan geavanceerde opties is de installatie van de cloud dankzij plug & play eenvoudig en spreekt voor zich. Programmeer- en ontwikkelings-vaardigheden zijn niet vereist.

De IXON Cloud is ISO-27001 gecertificeerd en garandeert een vertrouwelijke en veilige omgang met uw gegevens en bescherming tegen gegevensverlies.

Welke producten van IXON vindt u Automation24?

In de categorie besturingstechnologie vindt u IoT-componenten van IXON.

Hier vindt u de IoT-gateways, de zogenaamde IXrouter3 voor de netwerken Ethernet, 4G en Wi-Fi. Met de VPN routers worden je machinegegevens automatisch naar de IXON cloud gestuurd. Zo kunt u proceswaarden analyseren en optimaliseren of, indien nodig, snel reageren om bijvoorbeeld stilstandtijden te minimaliseren.

Voor documentatie over overschrijdingen of onderschrijdingen van kritische waarden van uw systemen, wordt de onbeperkt bruikbare licentie Cloud Notify IXON IXP503 aanbevolen. Hiermee kunt u alarmen en meldingen configureren voor externe toegang.

In de sectie toebehoren Wireless Ethernet vindt u de IXON Wi-Fi-antennes voor signaalversterking die passen bij de routers.

Het bijbehorende datatarief voor de routers mag ook niet ontbreken. We bieden u verschillende tariefopties met verschillende looptijden van maximaal 5 jaar en datavolumes tot 250.000 dps/uur.

Denk vandaag al aan de toekomst en zorg voor slimme machines door verbinding te maken met de industriële IoT-cloud van IXON. Op lange termijn profiteert u van een verbeterde systeembeschikbaarheid, geoptimaliseerde onderhoudscycli en bespaarde onderhoudskosten die zonder de cloud zouden worden gemaakt. Alle IXON-producten zijn uit voorraad leverbaar bij Automation24 - bestel nu en haal het meeste uit uw systemen!

Meer weten over IXON: www.ixon.cloud/nl