Dat zijn wij automation24.nl

Ons innovatieve bedrijfsmodel

Sinds zeven jaar zijn wij een internationaal actieve online-shop voor de automatiseringstechnologie met een lage-prijsgarantie van gemiddeld 24 % onder de adviesprijs van de fabrikant.

De klant staat bij ons centraal – daarom vertrouwen we in sommige landen op het Trusted Shops-goedkeuringszegel, dat niet alleen uw kopersbescherming garandeert, maar ook transparantie geeft over onze service. Onze missie is om u een eenvoudig en snel aankoopproces te garanderen met deskundig advies en een snelle en veilige levering van uw goederen.

team
quotes team

Automation24 van dichtbij

Leer ons persoonlijk kennen in onze nieuwe bedrijfsvideo ...

Automation24

... en ontdek al onze smarte shop-features:

Alle shop-features in overzicht

Mîjn-account-bereik

Offerte-functie

Projectlijsten-functie

Onze doelgroep

De focus ligt op kleine en middelgrote bedrijven uit de branche machinebouw, constructie en ontwikkeling, als ook productie en elektrotechniek en openbare instellingen zoals universiteiten en hogescholen. Onze producten worden exclusief verkocht via onze online shop automation24.de, via telefoon, fax, e-mail en andere online platforms. Een verkoopteam in het veld is weggelaten, evenals een kantorennetwerk met filialen en kostenintensieve beurspresentaties. Deze besparing is uw voordeel. Zo bespaart u zonder extra kosten al vanaf het eerste artikel, in doorsnee 25-30% ten opzichte van de adviesprijs van de fabrikant.

Het passende product voor u

Ons doel is om u een breed assortiment op het gebied van de automatiseringstechniek aan te bieden. Tegelijkertijd is de portfolio beperkt om alle producten in voldoende hoeveelheden op voorraad te hebben, en om uitstekend technisch advies voor alle producten te kunnen garanderen. Daarom bieden we bewust geen identieke producten van verschillende fabrikanten aan, en maken we een voorselectie voor u. ­We helpen u graag met de keuze van een alternatief product. Zo spaart u tijd en geld – Uw voordeel is onze drijfveer!

Dit zeggen onze klanten:

We zijn trots op meer dan 80.000 tevreden klanten die profiteren van ons product- en serviceaanbod. Dit wordt ook door onze „zeer goed“ Trusted Shops beoordeling met bijna 5 van 5 sterren in alle 3 bereiken bevestigd. Levering, goederen en klantenservice. Bijzonder gewaardeerd wordt de snelle levering, de goede service met live-chat en technische knowhow, evenals de uitgebreide informatie over de levering na de bestelling.

Citaten van klanten